Наставник

Наставник "Яблонця": Ми дуже хотіли виграти у такого сильного суперника, як "Динамо"

Відео
Укрінформ
Головний тренер чеського футбольного клубу "Яблонець" Петр Рада прокоментував переможний результат 1:0 над київським "Динамо" у грі, яка відбулася 13 грудня на НСК "Олімпійський".

Петр Рада на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що його команда дуже хотіла виграти у такого сильного суперника, як київське "Динамо", і побажав динамівцям удачі.

"Ми хотіли виграти. Тим більше у такого сильного суперника. Вважаю, ми заслужили цю перемогу. Робота арбітра? На відео ми подивилися, що в першому таймі арбітр повинен був дати пенальті в нашу користь. Крім того, наш футболіст незаслужено отримав жовту картку. Але, в цілому, арбітри працюють так, як вони працюють.

Потенціал "Динамо"? Історично, це сильний клуб з України і багато, в майбутньому, в їхніх виступах залежатиме від удачі. Сподіваюся, рідна земля допомагатиме "Динамо", - цитує Раду прес-служба ФК "Динамо".

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" з першого місця у квартеті К вийшли до 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, незважаючи на домашню поразку від чеського клубу "Яблонець" у матчі заключного туру групового етапу. Матч відбувся 13 грудня на НСК "Олімпійський" у Києві й закінчився з рахунком 1:0 на користь гостей. Підсумкове турнірне становище: "Динамо - 11 очок, "Ренн" - 9, "Астана" - 8, "Яблонець" - 5.

Читайте також: Хацкевич: Хотіли закінчити рік вдаліше. Настрою, що всі у відпустці, не було

Жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА пройде 17 грудня у Ньйоні (Швейцарія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-