Російських біатлоністів в Австрії підозрюють у вживання допінгу

Російських біатлоністів в Австрії підозрюють у вживання допінгу

Укрінформ
Австрійська влада проводить розслідування щодо 10 представників російської збірної з біатлону – п’ятьох спортсменів і п’ятьох спеціалістів – на предмет порушень антидопінгових правил під час чемпіонату світу 2017 року в Австрії.

Про це повідомили у четвер в Центральній прокуратурі з протидії економічним злочинам та корупції Австрії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

У прокуратурі зазначили, що напередодні ввечері до розміщення російської збірної, яка прибула для виступу на етапі Кубку світу в Гогфільцені, завітали правоохоронці та передали повідомлення про проведення досудового розслідування. Обшуки та допити наразі не проводилися.

За повідомленнями російських ЗМІ, серед підозрюваних – олімпійський чемпіон 2014 року Антон Шипулін, призер Ігор в Сочі Євген Гаранічев, олімпійський чемпіон в естафеті Олексій Волков, Олександр Логінов, Ірина Старих.

Читайте також: Шипуліна та інших російських біатлоністів запідозрили у застосуванні допінгу

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) наразі не відсторонював зазначених представників російської збірної з біатлону від змагань. В IBU заявили, що перебувають на контакті з представниками австрійської влади для отримання додаткової інформації щодо розслідування.

Етап Кубку світу у Гогфільцені (Австрія) стартує у четвер жіночим спринтом та триватиме до 16 грудня. 

На фото: А. Шипулин/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-