Наставник

Наставник "Яблонця": Хочемо гідно попрощатися з Лігою Європи

Фото
Укрінформ
Головний тренер чеського футбольного клубу "Яблонець" Петр Рада поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з київським "Динамо" в рамках заключного туру групового етапу ЛЄ УЄФА.

Петр Рада на передматчевій прес-конференції в Києві, зокрема, зазначив, що є певне невдоволення з того приводу, що передматчеве тренування проходило не на "Олімпійському", але команда налаштована гідно попрощатися з Лігою Європи.

"Динамо", як і раніше, демонструє солідну якість гри. У першому матчі ми поступалися, але змогли зрівняти рахунок. Зараз у нас всі здорові й готові грати.

Тренування не на "Олімпійському"? Так, це незвичайна ситуація. Гра "Шахтаря" напередодні в певній мірі нас відволікає. Ми тренуватимемося не на тому полі, на якому гратимемо. Плюс завтра газон напевно буде не найкращої якості після гри "Шахтаря" і "Ліона", але Ліга чемпіонів в пріоритеті у УЄФА. Я відчуваю певне невдоволення з цього приводу, але ми нічого не можемо з цим зробити і повинні прийняти цей факт.

Воєнний стан? Ми стежимо за ситуацією. Якщо в УЄФА вирішили, що грати в Україні можна, значить вони тримають ситуацію під контролем і вважають, що небезпеки немає. Бажаю українцям, щоб ситуація врегулювалася, і всі люди були живі.

Не думаю, що нам потрібна якась особлива мотивація на цей матч. Ми - професіонали. Грати в Лізі Європи - це честь для команди. Ми боролися за місце на груповому етапі не для того, щоб виходити на матчі без бажання. Ми хочемо гідно попрощатися з Лігою Європи", - цитує Раду прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Динамівці провели заключне тренування перед грою з "Яблонцем"

Як повідомляв Укрінформ, матч "Динамо" із чеським клубом "Яблонець" на столичному НСК "Олімпійський" відбудеться 13 грудня і розпочнеться о 19.55. Наживо його покаже телеканал "Футбол 1".

Передматчеве тренування футболістів "Яблонця" на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановскього:

"Яблонець" провів відкрите тренування перед матчем із "Динамо". 12 грудня 2018 року/Фото: Г.Мінченко, Укрінформ

Поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА обслуговуватимуть ісландські судді на чолі з 33-річним Вільяльмюром Торарінссоном. Турнірне становище: "Динамо" - 11 очок, "Астана" - 8, "Ренн" - 6, "Яблонець" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-