П’ятов:

П’ятов: "Шахтар" у Лізі чемпіонів, мабуть, отримав те, що заслужив

Укрінформ
Воротар донецького футбольного клубу "Шахтар" Андрій П’ятов прокоментував нічийний результат із французьким "Ліоном" (1:1), який не дозволив команді продовжити виступ у Лізі чемпіонів УЄФА.

Андрій П’ятов у післяматчевому коментарі, зокрема, зазначив, що був шанс у другому таймі забити ще один м’яч, але все склалося інакше і команда продовжить виступ у Лізі Європи.

"Звичайно, ми хотіли пограти далі в Лізі чемпіонів, але, мабуть, отримали те, що заслужили. В принципі, перед матчем з "Гоффенгаймом" було взагалі під питанням продовження виступів в єврокубках. Але ми виграли ту гру і у нас з'явилися хороші шанси. Ми готувалися до матчу з Ліоном, забили гол... Начебто непогано грали, так, з помилками, але, як бачите, майстерність все вирішила.

Тренер побажав нам успіхів в майбутніх матчах. Звичайно, всі засмучені. Результат був у ході гри, але не втримали. Нічого, все ще попереду. Значить, так треба було, гратимемо в Лізі Європи. Чого не вистачило? Утримати рахунок. У нас там був момент в контратаці, у Мораеса, здається, при рахунку 1:0 у другому таймі. Можливо, якби він забив, то при рахунку 2:0 все склалося б по-іншому.

Погодні умови? Вони однакові для всіх. Перенесення матчу в Київ? Це ніяк не вплинуло. Прийшло майже 40 тисяч, всі вболівали, велике їм спасибі. Ми відчували підтримку. Перепрошую, що не виграли. Намагатимемося радувати уболівальників надалі ", - цитує П’ятова "Футбол 24".

Читайте також: Степаненко: "Гірники" мали шанс і дуже хотіли перемогти "Ліон" на "Олімпійському"

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня футболісти донецького "Шахтаря" зіграли внічию з французьким "Ліоном" (1:1) у заключному, 6-у турі, Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на київському НСК "Олімпійський" за присутності 39-ти тисяч глядачів забили Жуніор Мораес (22-а хвилина) і Набіль Фекір (65). У лютому сезон для "гірників" відновиться матчем 1/16 фіналу Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-