Степаненко:

Степаненко: "Гірники" мали шанс і дуже хотіли перемогти "Ліон" на "Олімпійському"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко поділився враженнями від гри з французьким "Ліоном" (1:1), яка відбулася вчора на НСК "Олімпійський" у Києві.

Тарас Степаненко, зокрема, зазначив, що матч вийшов дуже важким, але атмосфера на стадіоні була чудовою і команда йде у зимову відпустку з високо піднятою головою.

"Був шанс пройти далі. Дуже важкий матч вийшов, проте йдемо у відпустку з високо піднятою головою. Непросто грати в таких погодних умовах, але поле було однаково важким для обох команд. Сказати, що через стан газону ми не перемогли, було б несправедливо. "Шахтарю" не вистачає матчів із суперниками такого рівня. Ми програли багато єдиноборств, підборів, а це дає перевагу опонентові. Хочу також сказати величезне спасибі уболівальникам. Була чудова атмосфера, багато людей прийшло на стадіон, незважаючи на погану погоду. Ми старалися, билися за наших фанів і дуже хотіли перемогти", - цитує Степаненка прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Наставник "Ліона" відзначив Мораеса в грі з "Шахтарем"

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня футболісти донецького "Шахтаря" зіграли внічию з французьким "Ліоном" (1:1) у заключному, 6-у турі, Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на київському НСК "Олімпійський" за присутності 39-ти тисяч глядачів забили Жуніор Мораес (22-а хвилина) і Набіль Фекір (65). У лютому сезон для "гірників" відновиться матчем 1/16 фіналу Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-