Тренер наших баскетболісток хотів іншого жеребу на Євробаскет-2019

Тренер наших баскетболісток хотів іншого жеребу на Євробаскет-2019

Укрінформ
Горан Бошкович не хотів потрапити в одну групу з Іспанією та Латвією.

Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу Горан Бошкович  прокоментував результати жеребкування групового етапу Євробаскету-2019. Збірна України потрапила в групу А, де зіграє проти Іспанії, Латвії і Великобританії. Матчі цієї групи гратимуть в Ризі. Про це повідомляє сайт федерації баскетболу України.  

«Я вважаю, що наша група дуже сильна. Завжди коли чекаєш на жеребкування, то сподіваєшся не потрапити у одну групу із найсильнішою командою і збірною господарок, у нашому випадку  грати доведеться у групі де є і найсильніша збірна Європи, і Латвія, яка прийматиме матчі нашої групи. Хоча кожна команда на чемпіонаті Європи є небезпечною і будь-якого суперника необхідно поважати.

Інша справа, що я хотів би аби ми грали у Сербії і на це у мене чимало причин, але так вирішив жереб. У будь-якому разі нам слід зосередитись саме на нашій грі, і на нашій підготовці до змагань. Це основна мета, адже тільки ми можемо розв’язати усі наші проблеми», - розповів Бошкович.

Читайте також: Жіноча збірна України дізналась суперниць у групі Євробаскету-2019

Нагадаємо, Україна грала у відборі на Євробаскет-2019 проти Іспанії і двічі програла суперницям. Проти іспанок українки грали на Євробаскеті-2017, і там також програли їм в груповому раунді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-