Форвард

Форвард "Ліона": Ми не відчули воєнного стану після прибуття до України

Укрінформ
Форвард французького футбольного клубу "Ліон" Бертран Траоре поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з донецьким "Шахтарем" в рамках заключного раунду групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Бертран Траоре на передматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що в команді молоді гравці й вихід до 1/8 фіналу був би для них дуже значимою подією. 

"У нас дуже гарний настрій. Це особливий матч, найважливіший. Ми багато переглянули і обговорили після "Ренна". Ми всі в курсі ситуації і не повторимо таких помилок у майбутньому. Незалежно від сценарію матчу, найважливішим буде вихід у плей-офф. Ми молоді гравці. 1/8 була б чимось більшим для нас.

Воєнний стан в Україні? Ми не відчували нічого особливого після прибуття. Це не наша справа. Ми зосереджені на матчі. Я сподіваюся, що мир повернеться сюди", - цитує Траоре Tribuna.com.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів  "Шахтар" - "Ліон" відбудеться сьогодні, 12 грудня, на НСК "Олімпійський" у Києві й розпочнеться о 22.00. Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека на передматчевій прес-конференції зазначив, що перед його командою стоїть непросте завдання - обіграти бронзових призерів Франції і завоювати путівку до 1/8 фіналу турніру.

Читайте також: Степаненко: Всі думки про матч із "Ліоном", готуємося дуже серйозно

"Шахтар" проб'ється у плей-офф лише завдяки перемозі над "Ліоном". Гру покаже телеканал "Футбол 2". 

Фото: ol.fr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-