Динамівці Вербич, Циганков і Бущан провели зустріч із уболівальниками

Динамівці Вербич, Циганков і Бущан провели зустріч із уболівальниками

Відео
Укрінформ
Троє динамівців зустрілися з уболівальниками за дві доби до заключного матчу київського клубу 2018 року.

Участь в автограф-сесії у київському ТРЦ SkyMall взяли гравці київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич, Віктор Циганков та Георгій Бущан. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

На зустріч із футболістами прийшли уболівальники різного віку, від зовсім маленьких до дорослих. Серед гостей була проведена вікторина на знання історії київського клубу, переможці якої отримали цінні подарунки з символікою київського "Динамо".

Перед автограф-сесією футболісти "Динамо" відповіли на численні запитання.

Читайте також: "Динамо" і "Яблонець" передматчеві тренування проведуть не на "Олімпійському"

Відео зустрічі динамівців з уболівальниками:

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 12-го грудня, напередодні матчу групового етапу Ліги Європи сезону-2018/19 між командами "Динамо" (Київ, Україна) і "Яблонець" (Яблонець-над-Нісоу, Чехія), в конференц-залі тренувальної бази "Динамо" в Конча-Заспі о 16.45 відбудеться прес-конференція головного тренера "біло-синіх" і гравця команди. О 17.00 розпочнеться тренування команди.

Читайте також: Суркіс закликав уболівальників підтримати "Динамо" і "Шахтар" на "Олімпійському"

13 грудня динамівці зіграють з чеським "Яблонцем" у 6-му турі групового турніру Ліги Європи. Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс закликав українських уболівальників підтримати дві вітчизняні команди, які цього тижня проведуть свої заключні єврокубкові матчі року на столичному НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-