Ломаченко: До бою зі мною Педраса добре підготувався і був до кінця зосереджений

Ломаченко: До бою зі мною Педраса добре підготувався і був до кінця зосереджений

Укрінформ
Чемпіон світу за версіями WBA та WBO у легкій вазі українець Василь Лормаченко віддав належне своєму нещодавньому опоненту - пуерторіканцю Хосе Педрасі, якого нокаутував в об'єднавчому бою.

Ломаченко вважає безглуздим порівнювати цей поєдинок з минулорічною перемогою над Педрасою американця Джервонти Девіса, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Я думаю, не можна порівнювати мій бій проти Педрас з його поедінокм проти Джервонти Девіса. Це було в іншій ваговій категорії: вони з Джервонтой боксували у першій легкій вазі, і ніхто не знає, як Педраса укладався в рамки цієї категорії. Ми не знаємо, в якій фізичній формі він був на момент бою проти Джервонти Девіса. Але як ви могли бачити, до зустрічі в рингу зі мною він був готовий дуже добре. Проти мене Педраса був зосереджений до самого кінця. У бою ж проти Девіса він видохся, і мені здається, розраховував лише на на один удар".

Читайте також: Егіс Клімас: Наступний бій Ломаченка – або об’єднавчий, або захист із Кроллою

Нагадаємо, в ніч із суботи на неділю Педраса програв Ломаченку у Нью-Йорку. Бій тривав усі 12 раундів, при цьому Педраса двічі побував у нокдауні в одинадцятому раунді. Все судді віддали перевагу Ломаченку - 119:107, 117:109, 117:109.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-