Боксер із Ніжина здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів

Боксер із Ніжина здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів

Фото
Укрінформ
Боксер із Ніжина Петро Іванов у Парижі здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів, нокаутувавши чемпіона Франції Луї Тутіна (Louis Toutin).

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Олександр Кодола, який у мережі вів пряму трансляцію поєдинку.

"Україно, зустрічай нового чемпіона світу. Петро Іванов. Ми вірили і перемогли! Дякуємо ніжинцям за підтримку! Ви - найкращі!", - написав він.

Читайте також: Ломаченко переміг Педрасу і відібрав у нього титул WBO

За інформацією Кодоли та ніжинських новинних сайтів, бій за титул чемпіону світу за версією WBC серед юніорів проходив у Парижі в суботу, 8 грудня. Суперником українця був француз Луї Тутін (21 рік), який є чемпіоном Франції у ваговій категорії до 76,2 кг. На його рахунку - 12 боїв та 12 перемог, 11 з яких він завершив достроково. Цей боксер є чотирьохразовим чемпіоном Франції та чемпіоном Європи.

Петро Іванов (22 роки) дебютував на професійному рингу в 2014-му. На рахунку спортсмена - 11 боїв, 9 з яких закінчились його перемогою. За титул чемпіона світу Іванов боровся уперше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-