Лебедєв підтримує фізичну форму і чекає завершення переговорів з Усиком

Лебедєв підтримує фізичну форму і чекає завершення переговорів з Усиком

Укрінформ
Російський боксер Денис Лебедєв заявив, що всерйоз розраховує на бій проти абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика.

Денис Лебедєв, зокрема, зазначив, що перебуває у хорошій фізичній формі й чекає на завершення переговорів з Усиком, які наразі активно ведуться.

"Я відчуваю себе легко, вільно і комфортно. Що мене радує ще більше - я підходжу до гардеробу і вдягаю будь-які джинси або костюм. Я перебуваю в своїй вазі й намагаюся її тримати. Тому що зараз йдуть переговори про бій з командою Олександра Усика. І я чекаю відповіді. WBA постановила домовитися і провести бій до березня або в березні. Конкретну підготовку я розпочну лише тоді, коли буде підписаний контракт.

Я роблю пробіжки, гуляю з собаками - все те ж саме, тільки без боксу. Я навіть не проводжу бій з тінню, я полюбив біг. 10-кілометрова годинна пробіжка для мене звичайна справа", - цитує Лебедєва XSPORT.

Читайте також: Чому Усик не буде битися з Лебедєвим

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада Всесвітня боксерська асоціація (WBA) прийняла резолюцію, щодо Олександра Усика, у якій зазначено, що  росіянин Денис Лебедєв як чемпіон у відпустці за версією цієї організації зобов'язаний провести бій з суперчемпіоном Олександром Усиком до 10 березня 2019 року. Проте це бій наразі не цікавий українському чемпіону.

Фоот: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-