Баскетбол: захисник збірної України Кобець вибув до кінця сезону

Баскетбол: захисник збірної України Кобець вибув до кінця сезону

Укрінформ
Атакуючий захисник збірної України з баскетболу та команди G-Ліги "Кепіталз Гоу-Гоу" Олександр Кобець отримав невтішний висновок від американських лікарів.

Після травми в матчі проти збірної Словенії американські лікарі поставили українському баскетболісту невтішний діагноз: розрив хрестоподібних зв'язок коліна. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

"За 45 секунд до кінця матчу Кобець в результаті зіткнення отримав пошкодження коліна. Після детального обстеження підтвердились найнеприємніші очікування - у Кобця розрив хрестоподібних зв'язок коліна", - йдеться в повідомленні.

Олександру знадобиться операція. За попередніми очікуваннями він пропустить близько 9 місяців і вже точно не допоможе збірній України в лютому у заключних матчах відбору на ЧС-2019 проти Чорногорії та Словенії.

Кобець взяв участь у трьох матчах кваліфікації ЧС-2019, в яких набирав у середньому 4,3 очка, робив 1,3 підбирання та 1,0 передачі за 10,2 хвилини на майданчику.

Читайте також: Баскетбол: чоловіча збірна України розгромила Словенію у відборі на чемпіонат світу

Нагадаємо, що в матчі проти Словенії Кобець став найрезультативнішим гравцем у складі збірної України. Він набрав 13 очок (2/4 двоочкові, 3/7 триочкові), зробив 4 підбирання та 2 перехоплення (РЕ +14).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-