Томас Грімм: Клуби можуть ініціювати мою відставку на наступних зборах

Томас Грімм: Клуби можуть ініціювати мою відставку на наступних зборах

Укрінформ
Президента УПЛ можуть звільнити вже 20 грудня.

Президент української Прем'єр-ліги Томас Грімм поділився думкою про події сьогоднішнього дня. Зустріч клубів УПЛ не відбулася через недостатню кількість представників. Про це повідомляє телеканал «Футбол».

«Буду відвертим, я не розумів усього, що говорили російською і українською мовами. Можливо, представники клубів дійсно висловлювали невдоволення моєю роботою. Клуби мають право на свободу вираження поглядів. Якщо вони вважають, що я вже не повинен бути президентом, вони можуть внести це питання на розгляд наступних зборів.

Я розчарований, що сьогодні деякі клуби не приїхали. Не розумію, як могло таке статися. Це перший випадок в моїй кар'єрі, коли подібна зустріч не відбулася через відсутність кворуму. Ми переносимо збори на 20-е грудня. На порядку денному - ті ж питання: перехід від 12-и до 16-и клубів і проблеми договірних матчів», - повідомив Грімм.

Читайте також: УПЛ перенесла загальні збори учасників із 6 на 20 грудня

Нагадаємо, сьогоднішні збори клубів УПЛ не відбулися, бо на них приїхали представники тільки шести команд, яких недостатньо для наявності кворуму. Також сьогодні «Динамо», «Зоря» і «Олімпік» вимагали відставки Томаса Грімма з поста президента УПЛ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-