Футбол; київське

Футбол; київське "Динамо" хоче бачити у себе форварда з чемпіонату Бельгії

Укрінформ
22-річний футбольний форвард бельгійського клубу "Остенде" Рішайро Живкович (зріст 187 см, вага 73 кг) близький до підписання контракту з київським "Динамо".

Раніше цей гравець належав голландському "Аяксу" і встиг пограти за "Гронінген", "Віллем II" та "Утрехт". До "Динамо" нападник може перейти вже у січні, повідомляє Ddynamo.kiev.ua із посиланням на ЗМІ Бенілюксу. 

"Остенде" купив голландського гравця сербського походження у "Аякса" в липні 2017 року за 1,2 млн євро. Джерела стверджують, що нині бельгійський клуб готовий вести переговори, відштовхуючись від цієї суми.

У поточному сезоні в чемпіонаті та Кубку Бельгії Живкович зіграв 18 матчів (лише одного разу залишився на лавці), чотири рази забив і записав на власний рахунок одну результативну передачу. При цьому відзначимо, що у цілому клуб "Остенде" мало забиває: у поточному чемпіонаті - 18 мячів у 17-ти іграх.

Читайте також: "Динамо", "Зоря" і "Олімпік" вимагають відставки президента УПЛ Грімма

Додамо також, що у нещодавньому відбірковому матчі молодіжного Євро-2019 Голландія - Україна (3:0) Живкович двічі вразив нашіі ворота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-