Косенко: Українські футзалісти на рівних грали з чемпіонами Європи

Косенко: Українські футзалісти на рівних грали з чемпіонами Європи

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував спаринги своїх підопічних, які відбулися проти чемпіонів Європи - збірної Португалії.

Олександр Косенко, зокрема. зазначив, що дві нічиї продемонстрували, що українці можуть протистояти чемпіонам Європи, а іноді й переважати їх.

"За змістом більше сподобався другий матч. Моментами ми виглядали дуже непогано. Звісно, не вистачило забитого голу. Були досить непогані нагоди для цього. Хлопці повірили, що можуть грати з чемпіонами не лише на рівних, а й переважати їх у певних відтинках гри. Перший поєдинок був за португальцями. Передусім, за ініціативою. У другій зустрічі ми нічим не поступалися, а часом були кращими за суперника", - цитує Косенка прес-служба Асоціації футзалу України.

Як повідомляв Укрінформ, чоловіча збірна України з футзалу провела два спаринги з командою Португалії, які закінчилися з рахунками 2:2 і 0:0.

Читайте також: Футзальні збірні Португалії та України вдруге зіграли внічию

12 грудня відбудеться жеребкування кваліфікаційного та основного раундів відбору на чемпіонат світу 2020 року серед європейських збірних. Один із турнірів основного раунду пройде в Україні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-