Чотириразовий чемпіон світу з боксу став героєм промо до матчу

Чотириразовий чемпіон світу з боксу став героєм промо до матчу "Шахтар" - "Ліон"

Відео
Укрінформ
Чотириразовий чемпіон світу український боксер В'ячеслав Сенченко став головним персонажем промо-відео до матчу "Шахтар" - "Ліон", який відбудеться 12 грудня в Києві в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.

Відеопрев’ю поєдинку "Шахтар" (Донецьк) - "Ліон" (Франція) з’явилося на каналі "Футбол 1"/"Футбол 2" в YouTube.

"Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" у проморолику, присвяченому цьому протистоянню, проводять паралель з боксерським поєдинком. За сюжетом, боксер-чемпіон готується до вирішального поєдинку. Він багато разів відстоював своє чемпіонське звання, він витримував важкі удари суперників. Падав на ринг, але кожного разу знаходив в собі сили піднятися. Хтось не вірив в його успіх, але він вірив у себе завжди. Він не має права здаватися, він завжди б'ється до перемоги", - йдеться в підпису до відео.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Ліон" (Франція) в рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА пройде на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві 12 грудня і розпочнеться о 22.00. Наживо його покаже телеканал "Футбол 2".  

Читайте також: "Шахтар" зіграє з "Ліоном" у Києві - офіційно

Перемога відкриє команді двері в плей-офф Ліги чемпіонів, нічия дарує путівку в Лігу Європи, а поразка може залишити клуб без єврокубків навесні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-