У військовій частині на Черкащині відкрили новий футбольний майданчик

У військовій частині на Черкащині відкрили новий футбольний майданчик

Фото
Укрінформ
У військовій частині А1402 у Золотоноші на Черкащині відкрили новий футбольний майданчик.

Урочисте відкриття нового футбольного майданчика на території військової частини А1402 у Золотоноші на Черкащині відбулося 5 грудня. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Міні-стадіон обладнаний сучасним штучним покриттям і став подарунком до Дня Збройних сил України місцевій команді військовослужбовців ФК "Зеніт". Цей футбольний колектив отримав від Андрія Павелка сертифікат на зведення майданчика у грудні 2016 року, коли став першим переможцем чемпіонату учасників АТО. А відтепер чемпіони зможуть готуватися до майбутніх змагань на новенькому полі.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко під час церемонії виразив упевненість у тому, що футбольна команда військової частини відтепер матиме можливість суттєво підвищити свою майстерність та запросив військових відвідати матчі національної збірної в рамках відбору до Євро-2020.

Президент ФФУ Андрій Павелко відкрив новий футбольний майданчик на території віськової частини на Черкащині/Фото: ФФУ

"Чудово пам’ятаю матч, у якому ваша команда здобула перемогу у фіналі першого чемпіонату серед учасників АТО. Це був неповторний поєдинок, у якому ви проявили свої найкращі спортивні якості та мужність справжніх воїнів. Упевнений, що нові можливості, а їх вам відкриває цей сучасний майданчик, допоможуть суттєво підвищити майстерність та бойовий дух команди і здобути нові яскраві перемоги. Із великою приємністю передаю вам вітання від нашої головної команди та запрошую на майбутні домашні матчі національної збірної в рамках відбору до Євро-2020. Щиро вітаю вас із майбутнім Днем Збройних сил України і дякую за те, що своїм героїчним прикладом надихаєте нове покоління нашої держави", - сказав Павелко.

"Ініційований два роки тому ФФУ проект із популяризації спорту й розвитку футбольної інфраструктури сьогодні має серйозні досягнення. На Черкащині відкрито вже десятки таких майданчиків, де займаються діти та юнаки. І ця програма обов’язково продовжиться у 2019 році", - додав глава Черкаської ОДА Олександр Вельбівець.

Читайте також: На Житомирщині побудували 9 футбольних майданчиків зі штучним покриттям

Наприкінці урочистостей президент ФФУ вручив у подарунок футболістам ФК "Зеніт" нові комплекти форми та м’ячі. А після спільного фото всіх учасників заходу на новому міні-стадіоні відбувся товариський матч між ФК "Зеніт" та командою управління військової частини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-