Українка Ястремська очолила рейтинг кращих молодих тенісисток світу - WTA

Українка Ястремська очолила рейтинг кращих молодих тенісисток світу - WTA

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська очолила рейтинг кращих молодих тенісисток за версією Жіночої тенісної асоціації (WTA).

До топ-10 рейтингу WTA кращих тенісисток світу віком до 20 років також увійшла і українка Марта Костюк. Про це повідомляє Sport Arena

"18-річна Даяна Ястремська та 16-річна Марта Костюк увійшли до списку кращих молодих тенісисток за версією Жіночої тенісної асоціації (WTA). Ястремська, що посідає 58-е місце в рейтингу WTA, і зовсім очолила рейтинг", - йдеться в повідомленні.

Марта Костюк у цьому рейтингу посіла 7 місце. Вона випередила канадку Бьянку Андреєску (WTA 156), китаянку Клер Лю (WTA 144) і американку Кетрін Белліс (WTA 131).

Нагадаємо, в середині жовтня Даяна Ястремська виграла перший в кар'єрі турнір WTA, здобувши трофей змагань в Гонконзі. Марта Костюк минулий сезон достроково завершила у жовтні через пошкодження.

Читайте також: Теніс: Цуренко і Ястремська зіграють на турнірах WTA перед Australian Open

Як повідомляв Укрінформ, українські тенісистки Леся Цуренко і Даяна Ястремська зіграють на турнірах WTA в Хобарті та Сіднеї напередодні Australian Open. Українки заявлені в стартових списках тенісних змагань Australia WTA Premier Hard у Сіднеї та Australia WTA International у Хобарті, які відбудуться 7 - 13 січня.  

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-