Гімнаст Олег Верняєв визнаний кращим спортсменом листопада в Україні - НОК

Гімнаст Олег Верняєв визнаний кращим спортсменом листопада в Україні - НОК

Укрінформ
Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв вдесяте визнаний НОК України кращим спортсменом місяця.

Звання найкращого тренера листопада отримує його незмінний особистий наставник Геннадій Сартинський. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

"Підводячи підсумки спортивного місяця, експертна комісія Національного олімпійського комітету України відзначила високі здобутки українських спортсменів на чемпіонатах світу з боксу, важкої атлетики, карате, спортивної гімнастики, але саме "срібло" планетарного форуму Олега Верняєва стало найвищим досягненням в олімпійських видах програми". – йдеться в повідомленні.

У листопаді на світовій першості в Досі (Катар) досвідчений український гімнаст Олег Верняєв після кількамісячної перерви у тренуваннях і змаганнях у зв'язку з травмами, операціями та непростим процесом відновлення після них, чудово виконав у фіналі вправи на брусах і виборов звання віце-чемпіона світу. Також не було йому рівних у вправах на брусах і на змаганнях Кубка світу в Котбусі (Німеччина), де він здобув медаль найвищого гатунку.

Читайте також: Верняєв і Радівілов перемогли на етапі Кубка світу

Відзначимо, що Олег Верняєв за кількістю нагород найкращого спортсмена місяця в Україні знову наздогнав титуловану фехтувальницю Ольгу Харлан. Відтепер в активі спортсменів по 10 високих нагород Національного олімпійського комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-