Кращий боксер світу-2017 серед любителів  відвідав турнір у Бердичеві

Кращий боксер світу-2017 серед любителів відвідав турнір у Бердичеві

Відео
Укрінформ
Кращий боксер світу-2017 серед любителів Олександр Хижняк став почесним гостем 11-го турніру пам`яті Миколи Самойлова в Бердичеві.

Разом із відомим українським боксером турнір у Бердичеві відвідав також його батько - заслужений працівник фізичної культури та спорту України Олександр Хижняк. ПРо це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

"У місті Бердичеві відбувся одинадцятий традиційний турнір пам`яті Миколи Самойлова, в рамках якого між собою зустрілися збірна Івано-Франківської області та збірна Житомирської області. Рахунок цієї матчевої зустрічі 4-4. Почесними гостями змагань стали найкращий боксер планети серед любителів 2017 року Олександр Хижняк та його батько - заслужений працівник фізичної культури та спорту України Олександр Олександрович Хижняк", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Федерація боксу України назвала переможців чемпіонату країни 2018 року

Відеосюжет телеканалу Times zt:

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Хижняк увійшов до числа кращих боксерів за результатами чемпіонату України 2018 року, який проходив 13 – 18 листопада в Харкові. Олександр Хижняк став переможцем змагань у ваговій категорії до 75 кг. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-