Фонсека: У

Фонсека: У "Шахтаря" не було необхідної поведінки, щоб перемогти "Олімпік"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував результат 2:2 матчу проти "Олімпіка" в рамках 17-го туру УПЛ.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що незадоволений діями своїх підопічних у цьому поєдинку.

"Визнаю, що дії нашої команди і результат - погані. Не було необхідної поведінки, щоб виграти. У двох моментах зі стандартів, коли "Олімпік" дістався до наших воріт, пропустили два голи. Цього відбуватися не повинно. Сьогодні мені не сподобалася гра моїх футболістів. Моя головна критика адресована моїй команді. Ми не працювали досить, щоб перемогти.

Ми знали, що суперник закриється, буде оборонятися, створювати нам складності з тим, щоб розкрити зони і в принципі перейти до завершення. Однак ми повинні звинувачувати самі себе. Повинні були зробити набагато більше, щоб протистояти труднощам, які перед нами поставив "Олімпік". Ми цього не зробили.

У Хочолави виникли проблеми з коліном, і він не зміг продовжувати. Ступінь травми оціниться пізніше. ...Наша команда потребує підсилення. Якщо воно відбудеться, то деякі гравці залишать "Шахтар", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" втратив очки у донецькому дербі з "Олімпіком" у футбольній Прем'єр-лізі

Як повідомляв Укрінформ, "Шахтар" втратив очки у донецькому дербі з "Олімпіком" у футбольній Прем'єр-лізі. 2 грудня футболісти донецьких клубів "Шахтар" і "Олімпік" зіграли внічию (2:2) у поєдинку 17-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. М'ячі у донецькому дербі на ОСК "Металіст" у Харкові забили Жуніор Мораес (7-ма хвилина, 90+4) - Євген Пасич (52), Віталій Балашов (67).

Відео кращих моментів матчу:

Завершать програму 17-го туру в понеділок, 3 грудня, зустрічі між полтавською "Ворсклою" і "Олександрією", київським "Динамо" і одеським "Чорноморцем".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-