Наставник збірної України подякував усім баскетболістам за гру з Іспанією

Наставник збірної України подякував усім баскетболістам за гру з Іспанією

Відео
Укрінформ
Головний тренер чоловічої національної збірної України з баскетболу Євген Мурзін поділився враженнями від виступу команди у відборі ЧС-2019 проти Іспанії (68:72).

Євген Мурзін на післяматчевій прес-конференції, зокрема, подякував усім гравцям, які взяли участь у цьому поєдинку, але й відмітив багато помилок з боку українських баскетболістів.

"Хочу привітати збірну Іспанії з виходом у фінальну частину чемпіонату світу. Сьогодні була хороша гра від обох команд, які добре відпрацювали у захисті. Але ми зробили багато помилок. У нас була коротка ротація з 10 гравців, але я хочу подякувати кожному, хто сьогодні виходив на майданчик. Так, у нас була можливість в останній атаці, але влучити останній триочковий нам не вдалося. Як на мене, в цілому, ми сьогодні зіграли добре, особливо в захисті", - цитує Мурзіна прес-служба Федерації баскетболу України.

Як повідомляв Укрінформ, баскетболісти збірної України на виїзді з рахунком 68:72 (14:20, 17:19, 17:15, 20:18) зазнали поразки від команди Іспанії у відбірковому поєдинку чемпіонату світу-2019 і опустилися на п’яту сходинку відбору, маючи в активі п’ять перемог при п’яти поразках. 

Читайте також: Збірна України поступилася іспанцям у відборі на чемпіонат світу з баскетболу

Відео кращих моментів гри:

У фінальний турнір чемпіонату світу 2019 року в Китаї виходять три перші команди з групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-