Ломаченко і Усик прокоментували перемогу Гвоздика

Ломаченко і Усик прокоментували перемогу Гвоздика

Відео
Укрінформ
«Ласкаво просимо в клуб чемпіонів», - сказав Ломаченко.

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко та абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик прокоментували перемогу Олександра Гвоздика над Адонісом Стівенсоном. Ломаченко разом з Усиком були присутні на поєдинку Гвоздика в Квебеку. Про це повідомляє сторінка в Instagram lomus­_17.

«Дуже складний поєдинок. Бій був то туди, то сюди. Розгойдувався то в одну сторону, то в іншу сторону. Але врешті-решт Саня забрав своє, пояс дістався найсильнішому.

Я думаю, Адоніс достатньо часу тримав у себе цей пояс, який насправді належав Сані. Саня його забрав - прийшов, побачив, переміг. Так, це було нелегко, але тим солодша ця перемога.

Ми його вітаємо, пишаємося і раді, що він наш друг. Ласкаво просимо в клуб чемпіонів», - сказав Ломаченко.

«Дуже хвилюючий поєдинок був. У першій половині Олександр не міг знайти кривого незрозумілого лівшу. Після другої половини видно, що тренер щось сказав Гвоздику і той вже не відходив, а десь атакував суперника, працював на контратаках.

Читайте також: Гвоздик: Веду себе спокійно, але всередині все вибухає

Кінцівку ми бачили, слава Богу. І хвилююче, звичайно, було. Але так офігенно, що Гвоздь став чемпіоном світу, черговий наш друг став чемпіоном світу», - сказав Усик.

Нагадаємо, Гвоздик нокаутував Стівенсона в 11-му раунді і завоював чемпіонський пояс в напівважкій вазі за версією WBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-