Баскетбол: Збірна України потрапила до топ-5 кращих моментів дня відбору ЧС-2019

Баскетбол: Збірна України потрапила до топ-5 кращих моментів дня відбору ЧС-2019

Відео
Укрінформ
Одна з атак збірної України з баскетболу у вчорашньому матчі проти Словенії потрапила до топ-5 кращих моментів ігрового дня в кваліфікації чемпіонату світу-2019.

Збірна України посіла 5-е місце в рейтингу кращих атак матчів 5-го вікна кваліфікації ЧС-2019, які відбулися 29 листопада. В цьому ігровому епізоді атаку українців ефектно завершив В’ячеслав Бобров.

Лідером п’ятірки є збірна Італії. Далі місця розташувалися наступним чином: Литва, Іспанія і Туреччина.

Відео топ-5 кращих атак 29 листопада від ФІБА:

Як повідомляв Укрінформ, баскетболісти збірної України перемогли у четвер, 29 листопада, діючих чемпіонів Європи словенців у відбірковому поєдинку чемпіонату світу 2019 року. Зустріч на реконструйованій арені ПС "Юність" у Запоріжжі завершилася з рахунком 82:54. 

Читайте також: Мурзін: Українські баскетболісти показали хороший захист і це дало результат

Сьогодні, 30 листопада, українські баскетболісти о 6.30 вилетіли з Запоріжжя до Києва, звідки відправляться авіарейсом до Барселони, а після пересадки - до Тенеріфе, де і відбудеться гра проти Іспанії. Матч Іспанія - Україна прийматиме "Сантьяго Мартін Арена", яка знаходиться у місті Сан-Крістобаль-де-ла-Лагуна. Поєдинок відбудеться 2 грудня о 19.00. Наживо його покаже телеканалі Xsport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-