Сачко: Забрали у Полтави свято

Сачко: Забрали у Полтави свято

Фото
Укрінформ
Головний тренер «Ворскли» пояснив поразку від «Арсеналу».

Головний тренер «Ворскли» Василь Сачко прокоментував перенесення матчу Ліги Європи з «Арсеналом» (0:3) з Полтави до Києва. Про це повідомляє телеканал «Футбол».

Післяматчева прес-конференція тренерів ФК "Ворскла" та ФК "Арсенал" / Фото: Мінченко Геннадій. Укрінформ

«Хочеться багато сказати. Безумовно, це історична подія для міста. Ситуація, яка відбувається у нас в країні, і що стосується футболу. Забрали у Полтави свято. Ми готувалися до цього матчу, наші керівники до кінця боролися, щоб гра відбулася в Полтаві. Витрачено багато коштів, сил, праці.

Хлопці налаштовувалися, ми вчора дуже пізно добиралися автобусом до Києва, намагалися налаштувати їх на гру, викреслити все, що відбувається, зосередитися на матчі. Напевно, не все вийшло, може, я десь не достукався до хлопців.

Читайте також: "Ворскла" програла "Арсеналу" в матчі Ліги Європи УЄФА

Ми не повинні забувати, що грали проти однієї з кращих команд в Європі. Звичайно, хотілося краще, показати гру, забити гол, виграти. І вплинуло і те, про що я говорив», - сказав Сачко.

Нагадаємо, «Ворскла» програла в домашньому матчі Ліги Європи лондонському «Арсеналу» 0:3. Поєдинок перенесли з Полтави до Києва через воєнний стан в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-