Емері: Ми поважаємо «Ворсклу» і розуміємо, наскільки для неї це рішення несправедливе

Емері: Ми поважаємо «Ворсклу» і розуміємо, наскільки для неї це рішення несправедливе

Укрінформ
Головний тренер «Арсеналу» заявив, що випустить проти «Ворскли» гравців резерву.  

Головний тренер «Арсеналу» Унаї Емері розповів про матч Ліги Європи з «Ворсклою», який зіграють в Києві завтра, 29 листопада. Про це повідомляє Tribuna.com.

«В останній момент ми дізналися про те, що місце проведення матчу змінилося. Ми поважаємо «Ворсклу» і розуміємо, наскільки для неї це несправедливе рішення. Але вийшло так, що ми прибули до Києва.

Перенесення матчу дає перевагу «Арсеналу»? Не думаю, що це щось змінило. Просто тепер гра відбудеться в Києві.

Читайте також: «Ворскла» підтвердила, що матч з «Арсеналом» зіграють в Києві

Рішення про перенесення прийняли, щоб захистити всіх, хто прийде на стадіон. Ми не знали цього рішення і до останнього його чекали. Київ має багато можливостей та, сподіваюся, уболівальники «Ворскли» зможуть приїхати на гру. Не думаю, що варто хвилюватися за безпеку. УЄФА запевнив, що всі заходи безпеки вжито.

Багато молодих гравців? Вони також багато працюють на тренуваннях і хочуть отримати шанс. У нас багато матчів, тому ми даємо їм шанс. Ми можемо вийти в плей-офф і з першого, і з другого місця. Але в той же час хочемо дати шанс молодим», - розповів Емері.

Нагадаємо, УЄФА переніс матч Ліги Європи «Ворскла» - «Арсенал» з Полтави в Київ на НСК «Олімпійський» через воєнний стан. Гра відбудеться 29 листопада о 19:55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-