Олександр Хацкевич: У

Олександр Хацкевич: У "Астани" доволі досвідчена група атаки

Укрінформ
У четвер, 29 листопада, футболісти київського "Динамо" проведуть у Казахстані поєдинок 5-го туру Ліги Європи УЄФА проти "Астани".

На сьогоднішній прес-конференції в Астані головний тренер киян Олександр Хацкевич підкреслив, що у завтрашньому матчі команди прагнутимуть перемогти. У суперників наставник відзначив досвідчену групу атаки, повідомляє Kazfootball

"У нас немає великого досвіду виступів на синтетичних полях. Чим швидше пристосуємось до цього газону, тим краще буде для нас. Усе вирішиться завтра на полі. Обидві команди прагнутимуть  перемогти. У "Астани" достатньо досвідчена група атаки. Усі футболісти доповнюють один одного. Є потужні футболісти, є більш технічні... У нас сьогодні достатньо молода команда. Наші вихованці мають великий потенціал. Відзначати нікого не буду. Це далека перспектива. Думаю, через рік-два журналісти аплодуватимуть цим хлопцям", - заявив Хацкевич.

Читайте також: Тренер "Астани" Бабаян: Спробуємо у матчі з "Динамо" досягти потрібного результату

Турнірне становище у групі К Ліги Європи: "Астана" - 8 очок, "Динамо" - 8, "Ренн" (Франція) - 3, "Яблонець" (Чехія) - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-