В Ірландії футболіст був шокований хвилиною мовчання на честь своєї загибелі

В Ірландії футболіст був шокований хвилиною мовчання на честь своєї загибелі

Укрінформ
В Ірландії футбольні матчі розпочиналися з хвилини мовчання у зв’язку із трагічною загибеллю футболіста, який виявився живим і перебував "у шоці" від такої звістки.

Курйозний випадок стався з іспанським футболістом клубу "Баллібрак" Фернандо Нуньйо Ла Фуенте. Про це повідомляє footballua.tv

"Через помилку одного зі своїх співробітників, ірландський футбольний клуб "Баллібрак" потрапив в курйозну ситуацію. Клуб повідомив, що нібито іспанець Фернандо Нуньйо Ла Фуенте загинув в автокатастрофі. Керівництво ліги прийняло рішення перенести найближчий матч "Баллібрака", а також опублікувало заяву про трагедію в місцевій газеті. Матчі інших команд першості в турі почалися з хвилини мовчання в пам'ять про гравця", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Віце-президент "Ворскли": Розробляються плани А і Б проведення гри з "Арсеналом"

Пізніше "Баллібрак" зв'язався з родиною футболіста, і з'ясувалося, що він живий, перебуває в повному порядку і відправився на батьківщину. Клуб і ліга були змушені виступити з вибаченнями, а співробітник "Баллібрака", який допустив помилку, був звільнений зі своєї посади.

Фото: Footballtop

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-