Віце-президент

Віце-президент "Ворскли": Розробляються плани А і Б проведення гри з "Арсеналом"

Відео
Укрінформ
Віце-президент "Ворскли" Олег Лисак зустрівся з представниками ЗМІ і оголосив позицію полтавського клубу щодо заяви УЄФА про перенесення матчу Ліги Європи з "Арсеналом" із Полтави до Києва.

Олег Лисак, зокрема, зазначив, що головною проблемою став план прибуття команди лондонського клубу до Полтави через Харків. Про це повідомляє ua-football

"У Полтаві воєнного стану немає, але "Арсенал" планував прилетіти до Харкова, а звідти вже рушити на Полтаву автобусом. І ось саме Харків є проблемою в цьому ланцюжку – на Слобожанщині воєнний стан оголошено. Хоча сам Лисак заявив, що команда з організації подорожей "Арсенала" раніше навідувала Полтаву, і клуб планував прибути безпосередньо до рідного міста "Ворскли", - йдеться в повідомленні.

Олег Лисак заявив також, що розробляються плани А і Б відносно проведення цього поєдинку.

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА між футболістами полтавської "Ворскли" і лондонського "Арсенала" був перенесений до Києва з міркувань безпеки. Таке рішення прийняла робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій в зв'язку з тим, що в певних регіонах України введений військовий стан. Гра має відбутися на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві 29 листопада. Початок о 19.55 за київським часом.

Читайте також: Президент "Ворскли" не впевнений, що матч з "Арсеналом" взагалі відбудеться

Втім керівництво полтавського клубу відправило в УЄФА документи з гарантіями безпеки проведення матчу в Полтаві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-