Президент

Президент "Ворскли" не впевнений, що матч з "Арсеналом" взагалі відбудеться

Укрінформ
Президент полтавського футбольного клубу "Ворскла" Роман Черняк має сумніви у тому, що поєдинок групового етапу Ліги Європи з лондонським "Арсеналом" у зв’язку з перенесенням взагалі відбудеться.

Роман Черняк, зокрема, зазначив, що рішення про перенесення матчу до Києва було поспішним і не організованим, без консультацій з клубами.

"Ні наш клуб, ні представники УЄФА, які перебувають в Полтаві, не можуть зрозуміти причин перенесення. Ми всі в шоці. Ніхто нас ні про що не питав, ніхто нічого не повідомив. Більш того, НСК "Олімпійський" не готовий до організації матчу. Фанати купили квитки в Полтаву, а це не лише квитки на стадіон, а й на літаки, поїзди та автобуси. Що буде з ними? Або як продавати квитки на НСК "Олімпійський" на 70 000 чоловік? Це рішення було занадто поспішним. Головне питання, чи відбудеться гра взагалі? Сьогодні необхідно провести попередню роботу до матчу і прес-конференцію. Але де і як?

Читайте також: "Ворскла" готується провести матч з "Арсеналом" у Полтаві

Наша команда знаходиться в Полтаві. У нас є резервний стадіон – "Арена Львів". Чому НСК? Зараз ми ведемо переговори з УЄФА. Вони пропонують нам зіграти в Києві, в 350 км від Полтави. Але я не впевнений, що "Арсенал" приїде до Києва. Цілком можливо, що матч не відбудеться. Рішення було прийнято без консультацій з клубами. Зараз є невизначеність. Якщо зможуть організувати нашу гру на стадіоні в Києві, ми гратимемо. Але я не бачу ніяких передумов для проведення матчу на НСК", - цитує Черняка Football24.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА між футболістами полтавської "Ворскли" і лондонського "Арсенала" був перенесений до Києва з міркувань безпеки. Таке рішення прийняла робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій в зв'язку з тим, що в певних регіонах України введений військовий стан. Гра має відбутися на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві 29 листопада. Початок о 19.55 за київським часом.

Читайте також: До "Олімпійського" поки не зверталися щодо проведення гри "Ворскла" – "Арсенал"

Втім керівництво полтавського клубу відправило в УЄФА документи з гарантіями безпеки проведення матчу в Полтаві.

Фото: footballua.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-