Наставник

Наставник "Ворскли" Сачко: Лондонський "Арсенал" теж має слабкі місця

Укрінформ
29 листопада футболісти полтавської "Ворскли" приймають англійський "Арсенал" у поєдинку 5-го туру групового раунду Ліги Європи УЄФА.

Під час сьогоднішньої передматчевої прес-конфереції головний тренер полтавчан Василь Сачко зазначив, що гра буде дуже важкою, але його підопічні вже вміють боротися з великими командами, повідомляє прес-служба "Ворскли". 

"Готуємося у штатному режимі. Після нашої першої зустрічі "Арсенал" не змінився, все такий же сильний. Стежили за його іграми в англійській Прем’єр-лізі. Внесли корективи погодні умови, тому готувалися й на штучному газоні. Склад визначимо завтра. За час виступів у Лізі Європи "Ворскла" набула важливого досвіду. Подекуди могли не лише звести важливі матчі внічию, а й перемогти. Це добрий багаж для наших футболістів. Буде дуже важка гра, але ми до неї готові. У нас є шанси, ми показали у попередніх іграх, що можна боротися з великими командами. У "Арсенала" теж є слабкі місця. Ми хочемо взяти очки", - сказав Сачко. 

Читайте також: До "Олімпійського" поки не зверталися щодо проведення гри "Ворскла" – "Арсенал"

Становище команд у групі Е Ліги Європи: "Арсенал" - 10 очок, "Спортинг" (Португалія) - 7, "Ворскла" - 3, "Карабах" (Азербайджан) - 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-