Тайсон знищив мрії

Тайсон знищив мрії "Гоффенгайма" про вихід до плей-офф Ліги чемпіонів - німецькі ЗМІ

Укрінформ
Німецькі ЗМІ після домашньої поразки футболістів "Гоффенгайма" від донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів (2:3) розкритикували оборону свого клубу.

Популярний журнал Sport Bild зазначив, що перші два м'ячі влетіли у ворота "Гоффенгайма" явно з вини захисників, а потім Тайсон знищив все мрії, повідомляє Zbirna.com

"Перед матчем Нагельсманн (головний тренер німців. - Ред.) Заявляв, що ключ до перемоги над "Шахтарем" - надійний захист. Гравці явно не послухали свого тренера. Перші два м'ячі влетіли у ворота господарів явно з вини захисників. Дуже слабо зіграли в цих епізодах і Фогт, і Шульц, і Нортвейт. А Тайсон знищив все мрії "Гоффенгайма" про вихід до плей-офф. Удар Цубера міг все змінити, але м'яч влучив у поперечину. "Шахтар" також двічі бив у штангу, а наприкінці таки використовував чисельну перевагу. 22 тисячі глядачів на "Райн-Неккар-Арені" були розчаровані", - бідкається видання.

Rheinische Post зазначає, що "Гоффенгайм" втратив п'ятий шанс здобути першу перемогу в Лізі чемпіонів.

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на ігри "Динамо" та "Ворскли" в Лізі Європи УЄФА

"Гоффенгайм" був нокаутований у компенсований час. Команда втратила п'ятий шанс здобути перемогу в Лізі чемпіонів. Поразка "Шахтарю" призвело до прощання з головним турніром континенту, а шанси на вихід до Ліги Європи дуже погані. Нагельсманну зміцнити захист команди поки не вдається. Як і раніше, футболісти добре атакують, але слабо захищаються. Єдиний виняток - Бичакчич, йому дорікнути нема в чому. З такою грою у захисті розраховувати на перемогу у Манчестері дуже важко", - робить висновок Rheinische Post.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-