Тайсон став кращим гравцем матчу

Тайсон став кращим гравцем матчу "Гоффенгайм" - "Шахтар" за версією WhoScored

Укрінформ
Бразильський півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тайсон став кращим гравцем матчу проти "Гоффенгайма" (3:2) за версією авторитетного порталу WhoScored.

Тайсон, який відзначився в цьому поєдинку дублем і результативною передачею, отримав від WhoScored найвищу оцінку - 9,9. Всього бразилець наніс 4 удари по воротах, 40 точних передач (85%) і 2 вдалі обведення. Про це повідомляє sport.ua

Друге місце посів "гірник" Ісмаїлі, який забив м’яч і зробив одну результативну передачу, його оцінка - 8,6. Жуніор Мораес отримав 7,4 балів.

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли у вівторок, 27 листопада, німецький клуб  "Гоффенгайм" (3:2) у 5-у турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на "Вірсол Рейн-Некар-Арені" німецького міста Зінсгайм забили: Андрій Крамарич (17-та хвилина) та Стівен Цубер (40) - Ісмаїлі (14) і Тайсон (15, 90+3).

Читайте також: Тайсон: Вірю в свою команду, "Шахтар" готовий зустрітися з "Ліоном"

Після п'яти матчів "Шахтар" має в активі 5 очок і в заключному матчі 12 грудня зіграє з "Ліоном", який з 7 очками йде другим у групі. Перемога над французьким клубом виведе команду Паулу Фонсеки у плей-офф Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-