ФФУ не отримувала жодних застережень щодо проведення футбольних матчів в Україні

ФФУ не отримувала жодних застережень щодо проведення футбольних матчів в Україні

Укрінформ
Матчі УПЛ та матчі єврокубків в Україні ніхто не відмінятиме.

Федерація футболу України виступила з офіційною заявою щодо особливостей проведення спортивних заходів на територіях України, де введено воєнний стан. Про це повідомляє сайт ФФУ.

«На даний момент від правоохоронних або інших органів влади України в Федерацію футболу України не надходило жодних рекомендацій чи застережень щодо обмеження проведення футбольних заходів в Києві чи в регіонах країни, в тому числі щодо проведення таких заходів в 10-ти областях (Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській), на території яких введено воєнний стан.

Читайте також: Мінмолодьспорту працює у штатному режимі, національні й міжнародні турніри не скасовуються

Також ФФУ не отримувала від УЄФА ніяких застережень про проведення на території України в період дії воєнного стану матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи», - сказано в офіційній заяві ФФУ.

Нагадаємо, УЄФА повідомив, що матч Ліги Європи «Ворскла» - «Арсенал» відбудеться, незважаючи на введення воєнного стану. Також військовий стан не завадить проведенню матчу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Ліон» в Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-