Наставник

Наставник "Гоффенгайма" готується до атакуючої гри "Шахтаря" в матчі Ліги чемпіонів

Укрінформ
Головний тренер німецького футбольного клубу "Гоффенгайм" Юліан Нагельсманн вважає, що надійний захист і атакуючий потенціал допоможе його команді успішно зіграти з донецьким "Шахтарем" в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це наставник бронзових призерів чемпіонату Німеччини заявив на передматчевій прес-конференції, повідомляє офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій.

"Нам просто потрібно надійніше оборонятися. З огляду на нашу атакуючу міць, надійна гра в захисті зазвичай призводить до перемоги. Потрібно зіграти в обороні так само пристрасно, як у нас виходить діяти в нападі. Будемо працювати, підготуємо план на матч і постараємося виконати його на поле. Ми непогано зіграли проти "Шахтаря" в першому турі (2:2) і мали шанси остаточно вбити інтригу. Як і ми, суперник нині притиснутий спиною до стіни. Саме тому я чекаю від "Шахтаря" атакуючої гри", - підкреслив Нагельсманн.

Головним арбітром протистояння "Гоффенгайм" - "Шахтар" призначений 34-річний Іван Кружляк зі Словаччини. Зустріч відбудеться у вівторок, 27 листопада, на "Вірсол Райн-Некари-Арені" в Зінсхаймі. Початок о 22.00 за київським часом.

Читайте також: Фонсека: Гра з "Гоффенгаймом" буде вирішальною і для "Шахтаря", і для суперників

Паралельний матч групи F, в якому французький "Ліон" зійдеться з англійським "Манчестер Сіті", довірили арбітрам з Італії на чолі з Джанлукою Роккі.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 9 очок, "Ліон" - 6, "Гоффенгайм" - 3, "Шахтар" - 2.

На фото: головний тренер "Гоффенгайма" Юліан Нагельсманн (Getty Images).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-