Фонсека: Гра з

Фонсека: Гра з "Гоффенгаймом" буде вирішальною і для "Шахтаря", і для суперників

Укрінформ
27 листопада футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у німецькому Зінсгаймі  (земля Баден-Вюртемберг) поєдинок 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Гоффенгайма".

Сьогодні під час передматчевої прес-конференції в Німеччині португальський головний тренер українського клубу Паулу Фонсека підкреслив важливість завтрашньої гри для обох команд, повідомляє Укрінформ.

"До закінчення групового раунду командам залишилося провести лише по два матчі. Звичайно, ми відчуваємо турнірний тиск, чудово розуміємо, що нас влаштовують лише перемоги. Але футболісти "Шахтаря", виходячи на поле, завжди налаштовані на перемогу. Зрозуміло також, що завтрашній поєдинок буде вирішальним не лише для нас, але й для "Гоффенгайма", який дуже сильний і в обороні, і в атаці.  Та й у стратегічному плані зустріч  проти цієї команди буде дуже  цікавою. "Шахтар" був і залишиться "Шахтарем" - завжди намагатиметься володіти ініціативою, грати на половині поля суперників", - сказав Фонсека. 

Нагадаємо, зустріч "Гоффенгайм" - "Шахтар" розпочнеться у вівторок на 30-тисячній "Вірсоль Рейн-Неккар-Арені" о 22.00.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА "Гоффенгайм" - "Шахтар"

Турнірне становище у відбірковій групі F після 4-х турів: "Манчестер Сіті" (Англія) - 9 очок, "Ліон" - 6, "Гоффенгайм" - 3, "Шахтар" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-