Наставник

Наставник "Олександрії" Шаран визнаний кращим тренером 16-го туру УПЛ

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" визнаний кращим серед усіх наставників команд Прем’єр-ліги, що взяли участь у 16-му турі чемпіонату України.

Відповідне рішення прийняло Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу за результатами матчів 16-го туру УПЛ. Про це повідомляє прес-служба організації.

"Турнірна ситуація у Прем’єр-лізі склалася таким чином, що учасники центрального матчу чергового туру були надмотивованими. Нічия "Шахтаря" у стартовому п’ятничному поєдинку 16-го ігрового дня давала шанси динамівцям скоротити відставання від лідера, а олександрійці, головні переслідувачі другої команди турніру, мали змогу в очному протистоянні замахнутися на підйом. І підопічним Володимира Шарана вдалося переграти "Динамо" – 2:1", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що "Олександрія" проводить в нинішньому сезоні просто-таки блискучий сезон. Загальна безпрограшна серія команди у чемпіонаті триває із кінця вересня й досягає вже семи турів (5 перемог та 2 нічиї), вдома олександрійці в чотирьох останніх матчах здобули 10 очок із 12 можливих. У матчах із "Динамо" це була вже друга перемога олександрійської команди після кубкової звитяги 2016 року.

Володимир Шаран переміг у номінації "Кращий тренер туру" із середнім балом 4,8:
номінальний результат команди – 5,
труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4,
майстерність у роботі з кадрами – 5,
тренерська майстерність – 5,
накопичувальний критерій – 5.

Читайте також: Шаран: "Олександрія" пристойно грала з "Динамо" і добилася історичної перемоги

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада футболісти "Олександрії" здобули перемогу над київським "Динамо" у матчі 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Зустріч на стадіоні КСК "Ніка" в Олександрії завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, М'ячі забили: Андрій Цуріков (на 3-й хвилині), Андрій Запорожан (57) - Беньямін Вербич (33). Таким чином, "Олександрія" продовжила безпрограшну серію в УПЛ до семи поєдинків (5 перемог і 2 нічиї) і посіла друге місце у турнірній таблиці національної першості.

Фото: fco.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-