Баскетбол: збірна України провела перше тренування перед грою зі словенцями

Баскетбол: збірна України провела перше тренування перед грою зі словенцями

Укрінформ
Чоловіча збірна України з баскетболу провела перше тренування в Запоріжжі перед матчем зі Словенією в рамках відбору на ЧС-2019.

Національна збірна України з баскетболу зібралася у Запоріжжі, де розпочала підготовку до матчів другого ігрового вікна 2-го раунду кваліфікації чемпіонату світу-2019. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У ранковому тренуванні під керіництвом Євгена Мурзіна та його штабу 26 листопада взяли участь 10 гравців, ще чотири баскетболісти приєднаються до команди пізніше. Володимир Герун та В’ячеслав Кравцов приєднаються до команди вже сьогодні ввечері, Олександр Кобець прибуде до України вночі, а Іссуф Санон - завтра, 27 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні матчів відбору ЧС-2019 з баскетболу прти Словенії та Іспанії тренерський штаб збірної України зробив дві заміни в заявці команди. До складу збірної України викликали розігруючого "Черкаських Мавп" Ігоря Бояркіна і форварда "Запоріжжя" Андрія Мироненка. Гравці замінять травмованого легкого форварда Івана Ткаченка і центрового В'ячеслава Петрова.

Читайте також: Баскетбол: Бояркін і Мироненко викликані в збірну України

29 листопада Україна в Запоріжжі зіграє проти Словенії, а 2 грудня на виїзді зустрінеться з Іспанією. Після 8 зіграних турів Україна в своїй відбірковій групі посідає 5 місце, маючи в активі 12 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-