Ганна Охота: Дуже задоволена срібною медаллю, хоча

Ганна Охота: Дуже задоволена срібною медаллю, хоча "золото" мені пасує більше

Фото
Укрінформ
Національна жіноча збірна України з боксу повернулася з чемпіонату світу з двома срібними медалями.

За результатами виступів українських спортсменок на світовій першості дві срібні нагороди привезли в Україну Ганна Охота (вагова категорія 48 кг) та Марія Бова (вагова категорія 64 кг). Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Новоспечена віце-чемпіонка світу у найлегшій ваговій категорії Ганна Охота після прибуття до аеропорту "Бориспіль", зокрема, зазначила, що налаштовувалася виключно на "золото".

"У підготовці до чемпіонату світу був пройдений напрочуд масштабний та непростий шлях. Емоції зараз переповнюють, сльози радості на очах. До "Борисполя" нас приїхали зустрічати близькі, рідні, друзі. Дуже приємно всіх бачити та хочеться усім приділити увагу. Дуже приємно, що увесь час та усі сили, які я віддавала підготовці до чемпіонату світу увінчалися такою очікуваною срібною нагородою. Хочу відмітити і всю нашу команду. Всі дівчата прагнули до перемоги та віддавали усіх себе на ринзі. Та й загалом підтримка від дівчат була дуже відчутна. Як на мене, то загальний здобуток для нашої команди є досить непоганим. Проте, відверто скажу, що золотий колір мені пасує значно більше. Шкода що не вдалося піднятися саме на найвищу сходинку п’єдесталу", - сказала Охота.

Національна жіноча збірна України з боксу повернулася з чемпіонату світу/Фото: ФБУ

У свою чергу срібна призерка чемпіонату світу 2018 року Марія Бова відзначила, що саме травма ноги завадила їй на високому рівні боксувати у фіналі змагань: "Прикро це констатувати, проте однією з ключових обставин, яка завадили мені ще більш краще виступити на чемпіонаті світу, стала травма, яку я отримала ще у чвертьфінальному поєдинку. Попереду у нас відпочинок, а вже з нового року розпочнемо все з чистого листа".

Читайте також: Українки Ганна Охота та Марія Бова здобули "срібло" чемпіонату світу з боксу в Індії

Як повідомляв Укрінформ, українки Ганна Охота та Марія Бова здобули срібні нагороди 10-го чемпіонату світу з боксу, що проходив у Нью-Делі (Індія). Спортсменка з міста Горішні Плавні на Полтавщині у фінальному поєдинку у вазі до 48 кг поступилася  п'ятиразовій чемпіонці світу, призеру Олімпійських ігор Чунгнейджанг Мері Ком Хмангте з Індії. Програла свій фінальний матч і киянка Марія Бова. У вирішальному поєдинку вагової категорії до 64 кг усі судді віддали перевагу її суперниці китаянці Дань Доу (0:5).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-