Володимир Шаран:

Володимир Шаран: "Ми дамо бій футболістам" Динамо "

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран поділився очікуваннями від завтрашнього домашнього матчу 16-го туру чемпіонату України проти  київського "Динамо".

Наставник олександрійців зазначив, що його команда має показати гідну гру і дати бій киянам, повідомляє UA-Football

"Безумовно, дамо бій. Якщо чесно, над нами не тяжіє результат. Хочеться показати гідну гру, порадувавши наших відданих уболівальників. Головне, вийти на поле упевненими у власних силах, а не так як у Києві, де ми дещо знітилися. Повторюся: потрібно показати гру, на яку заслуговує команда третього місця. Довести, що ми не випадково на такій високій позиції. Виберемо тактику, що дозволяє тримати у напрузі "Динамо". Безумовно, віддамо ініціативу динамівцям, тому що вони краще контролюють м'яч, з ними небезпечно грати на зустрічних  курсах, хоча моментами потрібно це робити".

Читайте також: "Маріуполь" переміг "Ворсклу" в українській футбольній Прем'єр-лізі

Нагадаємо турнірне становище в УПЛ перед заключним ігровим днем 16-го туру: "Шахтар" - 41 очко (після 16-ти ігор), "Динамо" - 32 (15), "Олександрія" - 30 (15), "Ворскла" - 24 (16), "Десна" - 23 (16), "Маріуполь" - 23 (16), "Зоря" - 21 (15), "Львів" - 19 (16), "Карпати" - 16 (16), "Олімпік" - 16 (15), "Чорноморець" - 9 (15), "Арсенал-Київ" - 7 (15).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-