В Олімпійському домі пройшло засідання комісії НОК по роботі з діаспорою

В Олімпійському домі пройшло засідання комісії НОК по роботі з діаспорою

Укрінформ
У столичному Олімпійському домі  відбулося засідання комісії НОК від по роботі з діаспорою. 

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка подякував голові комісії Василю Карленку за активну діяльність та зазначив, що наші спортсмени завжди відчувають підтримку українців у будь-якому куточку світу, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Яскравим прикладом стали III літні Юнацькі Олімпійські ігри, які цьогоріч проходили у  Буенос-Айресі. Наші юні олімпійці, які вибороли 23 нагороди і потрапили до десятки найкращих в неофіційному командному заліку, були щиро вдячні представникам діаспори за підтримку на трибунах, за теплі зустрічі та заходи, які вдалося організувати за океаном за підтримки місцевої української громади", - зазначається у повідомленні.

Бубка назвав знаковим візит до України президента Української спортової централі Америки і Канади Мирона Бица. Він також згадав про те, на якому високому рівні вже всьоме пройшов чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд.

Читайте також: У Києві засідала комісія НОК з підвищення кваліфікації тренерів та стратегії підготовки

Під час засідання присутні підтримали "Програму розвитку олімпійського руху в Україні на період 2019-2022 років", обговорили стан виконання "Дорожньої карти щодо реалізації плану заходів НОК України з виконання Меморандуму про співпрацю між Кабінетом Міністрів України та Світовим конгресом українців". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-