Формула-1: Кубіца розпочне підготовку до 2019 року вже на Гран-прі Абу-Дабі

Формула-1: Кубіца розпочне підготовку до 2019 року вже на Гран-прі Абу-Дабі

Укрінформ
Роберт Кубіца повідомив, що розпочне підготовку до повноцінного повернення у "Формулу-1" вже цього вікенду в Абу-Дабі (ОАЕ).

Польський гонщик Роберт Кубіца, який стане напарником Джорджа Рассела у 2019 році в команді Williams, зокрема, зазначив, що вже завтра, 23 листопада, проведе практику на Гран-прі Абу-Дабі.

"Я візьму участь у першій практиці завтра, що вже було погоджено на початку цього року. Це не пов’язано із підписанням контракту на наступний рік, проте через це у мене буде інший підхід на тренуванні. Я сподіваюся на це. Відчуваю, що весь тиск та амбіції я вже залишу в готелі і розпочну справжню підготовку до наступного року, вчитимуся. Я не очікую на гарний результат на колі, але з цим все гаразд.

"Формула-1" змінилася, зараз не так багато тестів, тому ми маємо скористатися тренуванням для цього. Не дочекаюся, коли вже зможу допомагати команді. У мене буде остання нагода зрозуміти, як працюють деякі деталі. Наступного тижня ми також тестуватимемо гуми Pirelli для 2019 року. Це важливий момент, оскільки зараз гума грає дуже важливу роль. Ми маємо пересвідчитися, що разом із Джорджем Расселом принесемо максимальну користь команді", - цитує Кубіцу motorsport.com

Зазначимо, що Гран-прі Абу-Дабі відбудеться 23 - 25 листопада і стане заключним етапом сезону.

Читайте також: Формула-1: Роберт Кубіца повертається і виступатиме за Williams

Як повідомляв Укрінформ, 22 листопада команда Williams оголосила про підписання контракту бойового пілота на сезон-2019 з Робертом Кубіцею. Польський гонщик замінить у складі Williams росіянина Сергія Сироткіна і стане напарником Джорджа Расселла.

Фото: Sutton Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-