Київське

Київське "Динамо" привітало президента клубу Ігоря Суркіса з 60-річчям

Відео
Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" привітав свого президента Ігоря Суркіса з 60-річчям.

Динамівці підготували до дня народження президента клубу Ігоря Суркіса зворушливе відео, в якому згадали пам’ятні моменти співпраці та розмістили вітання від ветеранів "Динамо", головного тренера Олександра Хацкевича, а також від першого президента України Леоніда Кравчука.

"Ми раді від усієї душі привітати Вас із ювілеєм та побажати здоров’я та усього найкращого. Ви робите велику справу – зберігаєте і підтримуєте легендарне київське "Динамо", намагаючись зробити його ще кращим. Зроблене Вами не можна виміряти лише здобутими командою титулами, виграними матчами чи забитими м’ячами. Ви зберігаєте динамівські традиції, з честю проносячи їх через десятиліття непростих для нашої країни часів. Усі динамівці, завдяки Вам, упевнені у майбутньому – як "Динамо" взагалі, так і кожного із нас. Тож будьте і надалі таким, яким ми Вас знаємо – принциповим і вимогливим, чуйним і відвертим, чесним і справедливим. Хай Вам щастить", - йдеться у підпису до відео.

Читайте також: Цітаїшвілі уклав новий контракт з «Динамо»

Заначимо, що за роки керівництва клубом Ігорем Суркісом київське "Динамо" завоювало 6 титулів чемпіона України, 6 Кубків України і 7 Суперкубків України. На міжнародній арені клуб у сезоні-2008/09 дістався до півфіналу Кубка УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-