«Динамо» планує звільнити Краснікова – ЗМІ

«Динамо» планує звільнити Краснікова – ЗМІ

Укрінформ
В київському клубі незадоволені літніми трансферами.

«Динамо» в найближчі дні оголосить про звільнення віце-президента Євгена Краснікова. Про це повідомляє шоу «ТаТоТаке».

Керівництво клубу незадоволене роботою Краснікова, якого влітку призначили віце-президентом клубу, і вважає його винуватим у невдалих трансферах. За час його роботи в «Динамо» приїхали бразильці Че Че, Сідклей, Вітор Буено. Жоден з цих футболістів не став основним в «Динамо».

Головний тренер київського клубу Олександр Хацкевич не раз відзначав, що бразильці не готові до вимог і їм ще потрібен час на адаптацію. При цьому, за інформацією ЗМІ та джерел всередині клубу, Красніков вимагав ставити придбаних ним гравців до складу. А після поразки від «Карпат» віце-президент навіть вимагав від Хацкевича заяву про звільнення. У той же час обидві сторони заперечували наявність конфлікту всередині клубу.

Читайте також: Ігор Суркіс: У бразильських гравців своя специфіка, давайте зачекаємо до зими

За інформацією «ТаТоТаке», Євген Красніков вже кілька місяців не отримує зарплату в київському клубі і більше часу проводить в Харкові.

Нагадаємо, перш ніж стати віце-президентом «Динамо», Красніков займав посаду голови Харківської обласної федерації футболу і консультував «Дніпро». У минулому Красніков працював спортивним директором харківського «Металіста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-