Турецькі ЗМІ не влаштовує статистика своєї футбольної збірної, якою керує Луческу

Турецькі ЗМІ не влаштовує статистика своєї футбольної збірної, якою керує Луческу

Укрінформ
Нульова нічия збірної Туреччини з футьолу у контрольному поєдинку з Україною викликала стриману реакцію турецьких ЗМІ з елементами критики головного тренера Мірчі Луческу.

У матеріалах журналістів відчувалося невдоволення всім минулим сезоном турецької збірної, повідомляє Zbirna.com

"Мирна контрольна сесія в Антальї", - таку назву має звіт про матч видання Hurriyet.

"Свій 566-й матч в історія збірна Туреччини завершила з рахунком 0:0. Підопічні Мірчі Луческу відіграли у спокійному темпі, який лише зрідка перемежовувався швидкими відрізками. У взаємних атаках домінувала наша команда, що мала більше шансів відкрити рахунок. Однак на завершальних стадіях точного удару ми так і не побачили. Знову без голів!" - констатує Hurriyet.

"Національна збірна не змогла перемогти Україну", - пише Haber 7.

"Матч проти українців став четвертим поспіль, в якому збірна Туреччини не може забити м'яч. Після Боснії, Росії та Швеції тепер і ворота України залишилися у недоторканності. А пропускаємо ми регулярно. Програвши шведам, наша команда опустилася в Лізі націй на один дивізіон нижче. Ось як збірна грає при Луческу - 4 перемоги, 6 нічиїх та 7 поразок. Різниця м'ячів - 17:25. Сумна статистика! " - підводить підсумки таблоїд.

Читайте також: Марлос може не відновитися до гри з "Гоффенгаймом" - Фонсека

"Головними зірками останнього матчу були тренери команд Андрій Шевченко та Мірча Луческу, - пише видання Turkiye Gazetesi. - Наша збірна розпочала завершальний поєдинок у сезоні молодим експериментальним складом. Спочатку нашим важко було змагатися в центрі з такими українськими гравцями, як Зінченко з "Манчестер Сіті", Коноплянка з "Шальке" або Макаренко з "Андерлехта". Однак після перерви Луческу зробив кілька і замін, і біля воріт суперника стали виникати моменти. Ченгіз Ундер просто зобов'язаний був відкривати рахунок, але добре зіграв молодий воротар українців Андрій Лунін. Були ще нагоди, гол з офсайду, але у підсумку забити не зміг ніхто. Збірна Туреччини завершила сезон мирно".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-