Українська хокейна ліга розширює співробітництво з ТМ Parimatch

Українська хокейна ліга розширює співробітництво з ТМ Parimatch

Укрінформ
За два з половиною роки проведення чемпіонатів країни під егідою Української хокейної ліги закинуто 300 шайб. Увесь цей час надійним партнером УХЛ була торгова марка Parimatch, співробітництво з якою виходить на новий рівень.

Як повідомив під час прес-конференції в Укрінформі виконавчий директор ліги Олексій Брага, відсьогодні національний чемпіонат має назву "Українська хокейна ліга - Парі-Матч", повідомляє кореспондент агентства.

Було також представлено новий логотип чемпіонату України сезону 2018/2019 років.

"В умовах кризи вітчизняного спорту наш хокей вибрав єдиний, на мій погляд, правильний шлях - зробив акцент на молодь, - підкреслив представник ТМ Parimatch Вадим Місюра. - Це спрацювало. Заповнені хокейні майданчики у Кременчуку, Харкові, Херсоні - чудовий індикатор зростаючого інтересу до цієї мужньої гри. Молоді українські гравці демонструють якісний хокей, про що свідчать результати виступів наших збірних. Зростають і "навколохокейні складові": соцмережі УХЛ нинішнього року увійшли до світової десятки за кількістю користувачів. Саме тому ми вирішили не лише продовжити, а й розширити співробітництво з лігою. Ми й надалі здійснюватимемо проекти "Тренування із зіркою" та "Кращий гравець місяця",  запропонуємо нові акції.

Генеральний директор Української хокейної ліги Сергій Варламов, який свого часу успішно грав в НХЛ, розповів про стан справ у нинішньому чемпіонаті України.

"У національному чемпіонаті УХЛ виступають шість клубів - "Донбас" (Донецьк), "Кременчук", Білий Барс (Біла Церква), "Динамо" (Харків), "Крижані Вовки" та команда-новачок "Дніпро" (Херсон). Саме на "Дніпрі" хочу зупинитися. Це перший хокейний клуб у нашій країні, який було створено місцевими органами влади як комунальне підприємство. До його структури входять не лише команда майстрів, але й льодова арена "Фаворит", молодіжна команда та дитячо-юнацька спортивна школа. Сподіваємося, що приклад херсонського клубу стане каталізатором у реалізації схожих проектів в інших містах", - зазначив Варламов.

 Під час діалогу з журналістами керівники УПЛ підкреслили, що ліга має розширюватися, оскільки сильні хокейні клуби варто створювати у всіх великих містах нашої країни. Була також підтримана ідея відносно відродження уславленої української команди "Сокіл" (Київ).

Читайте також: Андрій Срюбко – головний тренер збірної України з хокею

На прес-конференції повідомили про підписання контракту між Українською хокейної лігою та страховою компанією "Брокбізнес". Застраховані будуть усі гравці УХЛ, а також уболівальники на трибунах льодових стадіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-