Цуренко: Постійно працюю над собою і моя мета – топ-10 рейтингу WTA

Цуренко: Постійно працюю над собою і моя мета – топ-10 рейтингу WTA

Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко поділилася планами на наступний сезон.  

Леся Цуренко в інтерв’ю телеканалу 112.ua, зокрема, зазначила, що не зупиниться на досягненні 27-го місця в рейтингу WTA, постійно працює над собою і наступного року планує піднятися до топ-20, а потім і до топ-10.

"За планом - закінчити відпочинок. Нам ще немає сенсу їхати, бо тенісу на корті в цей час, швидше за все, не буде. Так що з 24 листопада почнемо займатися ґрунтовно фітнесом, щоб підготувати моє тіло до навантажень. Першого грудня ми їдемо в Рим з Адріано, і після цього, в двадцятих числах, вирушимо до Австралії. Цей відрізок часу стане найтривалішим, коли ми перебуватимемо разом.

У Брісбені зіграю свій перший турнір. Далі тиждень збираюся готуватися в Мельбурні. І потім вже Australian Open. Чи заявлятимуся на Сідней? Радитися з командою, але в принципі мені подобається перед Grand Slam тиждень просто готуватися, набиратися сил.

Новий рік в Австралії? Як зазвичай - в Брісбені, з дитячим феєрверком. Я особливо не відзначаю, хоча місцеві жителі святкують. В Австралії взимку дуже жарко. Вночі вони всі виходять на центральні вулиці. Місто стоїть на річці, і люди з двох берегів спостерігають за салютом над водою. Феєрверк є восьмигодинний - це для діток і тенісистів, ми так жартуємо, а є опівночі. Але до того моменту ми вже повечеряли і лягаємо спати.

Цьогоріч найкращий рейтинг у кар’єрі 27-й? Наступного року мета - потрапити до топ-10. Я весь час працюю над собою, і планка повинна підвищуватися: далі топ-20, а потім топ-10", - цитує Цуренко БТУ.

Читайте також: Друга "ракетка" України Леся Цуренко розповіла про свого італійського тренера

Як повідомляв Укрінформ, Леся Цуренко посіла 27-у позицію в рейтингу WTA за підсумками 2018 року і потрапила до топ-10 рейтингу тенісисток, що показали найвищий відсоток виграних геймів на прийомі. Українка за 44 матчі виграла 42,4% геймів, які проходили на подачі її суперниць. Це - восьмий результат у WTA-турі. Лідером за цим показником стала румунка Сімона Халеп - 48,5% в 55-ти іграх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-