Футбол: під час матчу з Чехією хавбек словаків демонстративно залишив лаву запасних

Футбол: під час матчу з Чехією хавбек словаків демонстративно залишив лаву запасних

Укрінформ
Останній матч футбольної збірної Словаччини у Лізі націй проти Чехії був затьмарений не лише поразкою (0:1), а й інцидентом на словацькій лаві запасних.

На 79-й хвилині матчу, зрозумівши, що новий наставник команди Павел Гапал не випустить його на поле, півзахисник Владімір Вайсс демонстративно залишив лаву запасних, повідомляє Zbirna.com

"За часів тренера Яна Козака Вайсс стабільно виходив на поле, якщо не в основному складі, то в другому таймі на заміну. У двох поєдинках збірної Словаччини проти України та Чехії Гапал гравця не випустив. Таке рішення 28-річному півзахиснику катарського клубу  "Аль-Гарафа" явно не сподобалося. У свою чергу, таке ставлення Вайсса до партнерів по національній команді не сподобалося ні уболівальникам, ані журналістам", - зазначається у повідомленні.

На післяматчевій прес-конференції Павел Гапал спробував пом'якшити ситуацію: "Я в цей час стояв біля кромки поля і не бачив, як він йшов. Я обов'язково поговорю з ним і з'ясую, що сталося. Чи потиснув  він мені руку після гри? Чесно кажучи, не пам'ятаю... Якщо Вайсс не потрапив до складу на ці два матчі,  це не означає, що він не отримає шанс у майбутньому".

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на футбольний матч Туреччина - Україна

Сам півзахисник ситуацію поки що ніяк не прокоментував.

Нагадаємо, учора збірна Словаччини в останньому поєдинку групи В2 Ліги націй програла Чехії (0:1) і вилетіла до Ліги С.

Підсумкове становище команд: Україна - 9 очок, Чехія - 6, Словаччина - 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-