Арсен Венгер: Років через 20 у футболі замість тренерів на лавці сидітимуть роботи

Арсен Венгер: Років через 20 у футболі замість тренерів на лавці сидітимуть роботи

Укрінформ
Екс-наставник лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер поділився думками щодо найближчого майбутнього світового футболу.

Арсен Венгер, зокрема, зазначив, що має інтуїцію, яка підказує йому, що у майбутньому заміну гравців визначатимуть шляхом голосування в соціальних мережах, а років через 20 замість тренерів на лавці сидітимуть роботи.

"Я часто говорив, що коли-небудь з'явиться президент, який запропонує визначати гравців, які виходять на заміну, за допомогою голосування в соціальних мережах. Це поступово ставатиме буденною справою і нарешті трапиться остаточно. Я б не міг змиритися з цим, я зі старої школи, але поки все йде саме у цьому напрямку. Це не для мене. У мене є інтуїція, і я виріс, довіряючи тому, що бачу на власні очі. Я цілком можу собі уявити, що вже через 20 років замість тренерів на лавці сидітимуть роботи", - цитує Венгера Footboom.com

Читайте також: Футбольний тренер Арсен Венгер може стати новим наставником "Мілана"

Раніше повідомлялося, що Антоніо Конте, Роберто Донадоні і Арсен Венгер претендують на пост головного тренера італійського футбольного клубу "Мілан" після поразок у матчах проти "Інтера" і "Бетіса".

Фото: uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-