Сваток замінить Кривцова у матчі збірної України з футболу проти Туреччини

Сваток замінить Кривцова у матчі збірної України з футболу проти Туреччини

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко викликав до табору національної команди Олександра Сватка.

У збірній України напередодні гри проти Туреччини захисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Сваток замінить Сергія Кривцова. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"У зв'язку з ушкодженням Сергія Кривцова, яке унеможливлює участь центрального захисника у товариському матчі з Туреччиною, головний тренер національної команди Андрій Шевченко довикликав на збір захисника луганської "Зорі" Олександра Сватка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що футболіст прибуде до розташування "синьо-жовтих" сьогодні, 19 листопада, пізно вечері. Раніше 24-річний український футболіст Олександр Сваток отримував виклик до збірної у листопаді 2017 року перед товариським матчем зі Словаччиною, однак на поле не виходив.

Читайте також: Збірна Туреччини втратила трьох футболістів перед спарингом з Україною

Як повідомляв Укрінформ, наразі гравці збірної України з футболу у Туреччині готуються до товариського матчу, який відбудеться 20 листопада. Не займалися в основній групі Сергій Кривцов, який отримав ушкодження привідного м'язу в зустрічі зі Словаччиною, та Іван Петряк, в якого забій м'язу гомілки. Поєдинок із турецькими футболістами розпочнеться о 19.30 за київським часом. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-